Sunday, October 2, 2011

Weekend break Part 1 (This is the good one)

Ja, det har hänt en hel del nyligen, men eftersom en del redan har hunnit gömma sig i ett dammigt hörn av mitt minne berättar jag då bara om helgens händelser... Av vissa orsaker kommer jag att dela upp det lite grann och detta blir då den första delen.

I fredags fyllde Eloria (rollspelsföreningen jag är med i) hela åtta år! Det var roligt att se folk igen efter en (i mina mått) lång tid och ha lite kul i knytkalas anda! Blev lite lajv-snackande, Werewolf i maffia stil och allmänt socialiserande. Sedan efteråt stack en stor del till stan (jag medräknat) och till Fontana. Inget drickande för min del, eftersom jag ätit så lite, men en massa dansande blev det i varje fall. Åtminstone jag hade sjukt roligt, så jag tackar alla i sällskapet för en minnesvärd kväll!
Igår blev det att gå på stan (vilket resulterade i att jag köpte ett par örhängen och en bok) och kaffe och socialiserande hos Småfolket. Sedan hem tillbaka till Jeppis (även om det känns mer som att åka hemifrån när jag lämnar Vasa nuförtiden) och sedan till S och fixa ihop en ny D&D karaktär åt henne. Den karaktären blev minst sagt annorlunda, men hon blir nog ett intressant tillskott! Idag blev det även ett snabbt pre-chapter innan S stack tillbaka till Vasa.

No comments:

Post a Comment