Saturday, November 9, 2013

Dittan & Dattan

Tänkte göra en snabb updatering om vad som är på gång just nu.

Min första lön har just ploppat in på kontot och med tanke på hur lite skiften jag hade så var det en sjukt bra summa jag skrapat ihop åt mig! Så vad har jag tänkt göra med pengarna utöver mat, hyra etc.? Jo... plocka ihop en ordentligt spel dator åt mig. Det kommer visserligen ta sjukt mycket tid med tanke på att det inte är ett billigt projekt... men så småningom!

Ja, jag tog ju sedan i slutändan jobbet hos Hesburger istället för Supermarketen. Nämner nu inga orsaker här, men det long story short så blev det hela bara weird... Men huvudsaken är att jag har jobb och att pengarna (f-ing finally) börjar rulla in! Jobbet är dessutom inte nära på lika hemskt som mina fördomar övertygat mig om, utan egentligen ganska roligt. Det är inte ALLTID roligt, speciellt inte mitt i lunch/middags rusning när man är totalt tre man på plats, men jag trivs absolut på stället. Börjar också så småningom nästla in mig bland gänget där, så jag börjar nog känn amig riktigt hemma.

Så har jag också bestämt mig för att börja med sånglektioner igen när ekonomin väl tillåter. Det är dyrt som f*n, men när jag insåg hur fäst jag blev vid det efter höstens lektioner så kom jag fram till att jag nog vill satsa den summan på det. Det är trots allt nått jag påriktigt tycker är roigt och som jag mer eller mindre har nytta av (rösthantering, tränar magmuskler, självsäkerhet, etc.).

Jag hade också tänkt delta i årets NaNoWriMo, men när jag halkade efter med en dag började pressen på att hinna ikapp tynga på... Det resulterade i att kreativiteten ströps, vilket gjorde att jag halkade efter mer och... ja. Det sket sig i år igen. Däremot har jag fått så pass bra respons på det jag hittills skrivit att jag nog tänker skriva klart storyn.

Och så där annars bara vill jag nämna att jag blivit helt pippi på Yuki Kajiuras musik och där specifikt på bandet Kalafina. Blev helt förälskad i deras stil när jag lyssnade på en låt från en anime och sedan rullade snöbollen på...