Thursday, August 8, 2013

Snart bär det av!

Phuh!

Har hunnit någorlunda landa i vardagen och nu bär det av igen! Den här gången blir det ivf semester som utlovas, så jag får ta det helt lugnt och sitta i solen och läsa hela inkommande vecka. Vart är jag på väg då? Svaret är: Grekland, Kos, Mitsis Family Village.

Hur roligt det än kommer att bli känns det nästan konstigt då älsklingen lämnar kvar i Finland... Hur tusan skall jag lyckas somna på kvällen nu när man välan vant sig med att sova tätt inpå nån annan? Nå väl... Distance makes the heart grow fonder, som min älskling uttryckte det.

Har också bestämt att denna gång lämnar alla spelmaskiner (dvs GameBoy, Nintendo DS, etc) hem och bara böcker åker ner i väskan. Bara jag får tillbaka min gullunge (min dator alltså) skall ännu musik-biblioteket på telefonen uppdateras och så är jag klar för start!

Hm... Borde jag gå och packa med en bok till... bara för säkerhetsskull...

Lagom till det att föräldrarna dycker upp har jag också lyckats få lägenheten städad! Kommer nog fram till att det skall städas ett varv till när jag kommer tillbaka eftersom vi dragit runt en massa damn och whatnot, men det kan göras sedan då jag kommer tillbaka som tur.

Monday, August 5, 2013

Vid Mörka Stigars Ände

På torsdagen bar det av mot Purmo skogarna för att ta del av Elorias 10 års jubileumslajv, Mörka Stigars Ände.

Helgen har alltså varit minst sagt händelserik, nätterna kalla och dagarna fyllda till brädden med spänning. Även några nya bekantskap stiftades och hjärtat svämmar fortfarande över av den glädje jag fått känna. Lördagen är fortfarande en enda röra i mitt huvud, men resten av dagarna är någorlunda i rätt ordning. Prisa De Tolv för att jag och Jan sitter och skriver ihop en timeline för allt som hänt.

Kvällen kommer antagligen att gå åt att gå igenom vad som egentligen hände under helgen och skriva av mig. Kan hända texterna dyker upp någonstans för allmän syning.

Näktergalen, Aiela, gav sig av från staden Thunion mot orchmarkerna 42 dagar sedan. Efter sig lämnade hon ett liv som livvakt, lönnmördare och spion. Det som kom tillbaka från ödemarken och en säker död var en helt ny kvinna fylld med ett hopp hon trott gått förlorad för länge sedan.