Wednesday, July 24, 2013

Livet i storstaden, eller Jo, jag lever än!

Äntligen tar man sig tid att skriva ett blogginlägg!

To-do-listan har varit, och är ännu, lång inför de kommande veckorna, men nog börjar man så småningom se änden i slutet på tunneln! Hoppas bara att det inte är ett motkommande tåg... Har fått sitta med lajvkläder en hel del och symaskinen kommer nog att gå het ännu när jag får tag på en hos föräldrarna. Har kvar att sy ärmar till min tunika och skjorta, främst för att saker och ting sket sig lite när jag märkte att tyget jag hade kvar var smalare än planerat... Hoppeligen har jag lyckats lösa problemet på ett eller annat sätt nu när jag lite planerat över hur jag skall göra saker. Utöver det skall det ännu göras någon form av armskydd OM jag har tid till det.

Annars så har dagarna gått åt till att söka jobb och städa lägenheten. En del kaos är det nog kvar i lägenheten, men det torde försvinna gansa hastigt bara man tar itu med det. Tyvärr har man nog prioriterat bort det lite nu under de senaste dagarna för just lajvkläder och arbetssökande.

Det blev tyvärr ingen skola för mig i höst, men det har nog inte tagit ner på mitt tempo! Jag hinner nog studera ännu under mitt liv och har jag lite tur kan det hända att det finns nått intressant som har sökningar nu i vinter. Annars så kommer jag nog att börja gå någon form av kurser på öppna universitet eller liknande, så kan man lite börja förbereda sig för studierna i varje fall.

Annars så känns det nog ännu lite konstigt att faktiskt ha FLYTTAT till hufvudstadsregionen. Lite att vänja sig med allt, speciellt det här med att vill man nånstans tar man oftast buss istället för att gå eller cykla. Jag väntar med skräck på den dagen då jag måste ta mig till ett okänt ställe med buss... Har hittills haft lyxen med att bara hårt hålla i älsklingen min och hoppas att han hittar. Nå, så småningom lär man sig väl hur allt fungerar häromkring!

Men nu skall jag återgå till mina arbetsansökningar!