Saturday, May 4, 2013

Kråtas, Första maj och flytt. Man hinner med mycket bara man vill

Nu när den värsta flytt yran börjar vara över tror jag att det är dags för ett blogg inlägg.

Nu har då edn här fröken blivit Brändö bo. Fortfarande lite ovant med att jag kan sprida ut mig i lägenheten och att jag faktiskt bor ensam nu, men jag lär väja mig ganska snabbt.

Har redan hunnit få ordning på badrummet och snart blir det dags för resten av hushållet. Får se vart jag har tänkt få alla mina saker att rymmas... Vet i varje fall att bokhyllan blir nog smockfull när jag får ännu dit det sista som låg undangömt i diverse väskor och jag har ingen aning hur jag har tänkt rådda om i mina kläder. Nå kreativitet ftw!

Tackar också alla mina älskade vänner som var och hjälpte till med flyttandet (och även dem som inte kunde komma)!

Så fick jag höra i... måndags? att tydligen har en av mina tidigare arbetsgivare tappat bort mitt skattekort... Lär finnas nånstans i postens system, men jag ORKAR inte börja söka efter det... Bara att beställa nytt bara jag hittar alla papper jag behöver för det... Svordom... Så lyckades älsklingen min också ge mig förkylning i födelsedagspresent. Som tur så har den  inte varit särskilt jobbig och jag har kunnat fixa saker även om jag inte varit på topp. Hoppas att den redan skulle vara på väg att ge upp med tanke på att jag redan känner mig lite bättre.

Första maj firades i goda vännerssällskap med fest och picknick. Fick under picknicken testa poiande (eller hur i helsefyr man nu sedan stavar det...) och det var fruktansvärt roligt! Funderar på att eventuellt skaffa egna i nått skede, eftersom det gick ganska bra faktiskt. Det kändes också som nått som jag faktiskt skulle ha tålamod med att lära mig och öva på! Speciellt nu när det börjar bli sommar och jag skulle kunna öva utomhus. Skulle säkert också vara bra för både koordinationen och handlederna... Nå, får se hur det blir med det.

Nästa vecka blir det igen livat med både koulutus till det jag hopas blir mitt sommarjobb, workshop, styrelsemöte, D&D om allt går väl, rollskrivande, fixande av det sista nu när jag flyttat och så kommer min älskling hit på onsdag! No rest for the wicked I say! Som tur har jag massor med energi just nu!